"Een weduwnaar komt achter de ontrouw van zijn overleden vrouw en besluit haar minnaar op te sporen. Sterk geacteerde en precies opgebouwde thriller." - FILMTOTAAL

 

TO MY BELOVED

Na het verlies van zijn vrouw Ana, verandert Fernando in een rustige en in zichzelf gekeerde man, die zich richt op de opvoeding van zijn zoon Daniel. Elke avond, als de jongen slaapt, haalt hij herinneringen op aan zijn geliefde door haar persoonlijke bezittingen te ordenen. Zijn leven wordt overhoop gehaald als hij een aantal zelfgemaakte VHS-tapes in de collectie van zijn overleden vrouw vindt en ontdekt hij dat er een andere man in haar leven was.

Geobsedeerd door het vinden van de minnaar, laat Fernando alles achter – met inbegrip van zijn zoon – om zich vervolgens in het leven van de minnaar Salvador, een ex-gevangene te dringen. Hij nestelt zich in de woning van diens gezin….

To My Beloved is een rijke film, vol met subtiele spanning en verrassende wendingen. Net als Hitchcock speelt Muritiba psychologische spelletjes en wisselt hij tragedie af met komische situaties.

 

 

Regie: Aly Muritiba. 
Cast: Mayana Neiva, Giuly Biancato, Michelle Pucci.